Resultats i crònica del cap de setmana.

Data de publicació: 25/10/2015 21:59:53

Bon cap de setmana per als nostres equips. El dissabte el B i el C es van desplaçar a Sant Feliu de Buixalleu on es disputaven les tirades corresponents a la 3a i la 4a jornada de lliga. A la primera tirada els jugadors del B varen patir fins el darrer jugador per saber si podien vencer a la gent del Barri de Pequin de Calella. El resultat final es va decantar per als "Bistecs" per només 4 punts de diferència, Penya Bistec B 324 - Barri de Pequin 320. A la segona partida es varen enfrontar a la gent de Blanes i tot i començar perdent a la primera ronda, varen acabar imposant-se amb certa comoditat. El resultat final Blanes 301 - Penya Bistec B 336. El jovent del C per la seva part tenia una jornada complicadissima davant dos dels equips que de ben segur lluitaran per el títol de lliga, La Bitlla Atòmica A i Mallorquines-Sils A. Tot i perdre ambdues partides varen fer bones puntuacions i de ben segur ben aviat arribaran les victòries. Destacar la bona actuació de la Mariona Llorens al B amb 72 i 80 punts i d'en Sergi López al C amb 77 i 62 punts. Els resultats del jovent, Bitlla Atòmica A 325 - Penya Bistec C 262 i Penya Bistec 280 - Mallorquines-Sils 355.

Moment de la jornada a Sant Feliu de Buixalleu

Per el que respecta a l'A, avui ens han tornat a regalar una fantàstica actuació. Davant un dels equips potents del grup 6è de la Lliga Catalana, el Vall-Llobrega, han signat dues fantàstiques tirades que els permetran mantenir-se al capdavant de la classificació. Els resultats, 1a tirada, Penya Bistec 381- Vall-Llobrega 365 i a la 2a, Penya Bistec 392 - Vall-Llobrega 373. Destacar la tirada d'en Jaime López que ha aconseguit fer el plè!! 90 punts a la segona tirada.

Aquest bon inici de temporada d'uns i d'altres, permet que fins a 10 jugadors del club estiguin per sobre els 70 punts de mitjana. Felicitats a tots!!