Bitlles a la Fresca 2015

Data de publicació: 17/07/2015 06:00:42

Bones!! us pensaveu que ens n'haviem oblidat?? Doncs no!!

Tornem a posar en marxa el torneig de Bitlles a la Fresca. Aquest any amb energies renovades, i amb l'empenta que dona el fet de celebrar el desè aniversari de la nostra entitat, i el d'haver aconseguit els millors èxits a nivell esportiu en la curta història del club. Campions de Catalunya de clubs i dos Campions de Catalunya, la Laia Roura i en Ricardo Gómez en categoria individual femení i masculí respectivament. Així doncs us fem arribar els detalls d'aquesta nova edició amb tota la informació per als que estigueu interessats a participar-hi.

BITLLES A LA FRESCA 2015

Del 3 al 7 d'agost.

INSCRIPCIONS

Del 20 de Juliol a les 21:00, fins al dia 2 d’agost a les 21:00 h al correu electrònic fresca@lapenyadelbistec.com

El preu de la inscripció serà de 6 euros per jugador que es poden fer efectius un cop tingueu la confirmació de la inscripció, via transferència, o be el primer dia del Torneig. Les inscripcions estan limitades a un màxim de 30 equips segons ordre d'inscripció.

Dades requerides per la inscripció.

Nom de l'equip.

Noms i Cognoms del jugadors de l'equip (mínim 5 i màxim 8) Cal posar la data de naixement dels jugadors nascuts posteriorment al 1999. (Edad mínima per participar 8 anys)

Asignar una persona com a delegat de l'equip.

Telèfon de contacte. (Mobil per afegir-lo al grup de whatsapp que crearem i que servirà per interactuar entre la organització i els equips al llarg del torneig)

Correu electrònic de contacte.

Seguidament trobareu un document en format pdf, on trobareu tot el reglament del torneig.

Futlletó 2015

Atentament,

Club de Bitlles la Penya del Bistec de Tordera.