Bitlles a la fresca 2014

Data de publicació: 14/07/2014 21:50:32

Ja ha passat un altre any!!! Ja torna l’agost, la calor, la platja, les vacances i... les Bitlles a la Fresca!!!

Encetem una nova edició d’aquest Torneig amb la il·lusió de compartir una bona estona junts jugant a les bitlles catalanes i gaudint de la companyia entre tots els que feu possible i engrandiu aquesta trobada any rere any. Quants clubs de bitlles d’arreu de Catalunya amb els qui hem parlat els últims anys voldrien ser-hi!! Però el format del Torneig i la distància els dificulta la seva participació. Els hi dificulta en la mateixa mesura que beneficia als equips populars de participants poc habituats al joc i del nostre municipi que formen el gruix principal del Torneig. Sou els que heu fet possible el seu creixement i els que l’heu fet popular dins del nostre poble. Sou el públic principal al qual es dirigeix el Torneig per tal de donar a conèixer aquest esport de la cultura tradicional catalana, i per tant, el seu format es mantindrà blindat per tal que així es mantingui.

En aquesta nova edició mantenim el límit de 30 equips participants i les dues categories infantils que vam encetar l’any passat, per tal d’incentivar la participació també entre els més joves.

La novetat que introduirem serà la creació d’un grup de whatsapp a través del qual podreu donar-nos la vostra alineació de cada jornada, ens podreu fer aclariments, aportacions, comentaris respecte el Torneig, els resultats... Aquesta eina pretén evitar l’acumulació de participants a la taula de control, però també fer interactuar als participants aconseguint una relació més fluida entre ells. De tota manera, les limitacions d’aquesta eina farà que només un representant de cada equip participant pugui adherir-se al grup.

INSCRIPCIONS

Del 21 de Juliol a les 21:00, fins al dia 3 d’agost a les 21:00 h al correu electrònic fresca@lapenyadelbistec.com

El preu de la inscripció serà de 6 euros per jugador que es poden fer efectius un cop tingueu la confirmació de la inscripció, via transferència, o be el primer dia del Torneig, i estarà limitat a un màxim de 30 equips segons ordre d'inscripció.

Dades requerides per la inscripció.

-Nom de l'equip.

-Noms i Cognoms del jugadors de l'equip (mínim 5 i màxim 8) Cal posar la data de naixement dels jugadors nascuts entre 1998 i 2006.

-Asignar una persona com a delegat de l'equip.

-Telèfon de contacte. (Mobil per afegir-lo al grup de whatsapp que crearem i que servirà per interactuar entre la organització i els equips al llarg del torneig)

-Correu electrònic de contacte.

Gràcies per tornar a ser amb nosaltres i molta sort a tothom!

C.B. La Penya del Bistec de Tordera