Campionats de Catalunya

Data de publicació: 03/06/2012 18:53:55

Aquest diumenge set integrants del nostre club, Quim Caballé i José Luis Gómez a la categoria senior, Mariona Llorens, Anna Martin i Ruben León a la categoria sub 25 i Ricardo Gómez i Víctor López a la categoria Infantil, han participat al Campionat de Catalunya individual, recollint la millor participació obtinguda mai. El campionat s'ha disputat a terres tarragonines, a la població de Salomó, i tot i que el temps de bon matí amenaçava d'arruïnar el torneig, finalment s'ha pogut disputar sense presencia de l'aigua i amb una xafogor força accentuada.

En Quim Caballé s'ha classificat en primera posició per disputar la final senior, i després de disputar la final no ha pogut accedir al podi. En Ricardo Gómez s'ha fet amb el sub-campionat de Catalunya a la categoria de Benjamí masculi, mentre que en Víctor per la seva banda ha fet el cinquè lloc. A l'hora de recollir els premis, l'Anna Martin ha obtingut el segon lloc del circuit femeni sub 25.

En definitiva, la millor actuació dels membres del nostre club a un campionat absolut. Enhorabona a tots els participants i en especial als guanyadors!!

Podeu veure algunes instantanies del campionat a la galeria de fotos.

Anar a la galeria.