1a. JORNADA BITLLES A LA FRESCA '17

Data de publicació: 08/08/2017 06:45:27

Inici de torneig potent, així podem definir el començament de la edició d'enguany de les Bitlles a la Fresca. A la imatge en Francesc Sitjà (Els Peps) rebent el premi després d'haver aconseguit el primer 90 del torneig. 369 i 376 punts per al millor equip no federat i federat respectivament. Els Peps i La Bitlla Atòmica van signar dues fantàstiques partides que els han posat de moment al capdavant de les classificacions per equips i que certifiquen el que hem vingut observant edició rera edició, cada cop el nivell es més alt i els premis més cars d'aconseguir.

A la categoria de no federats, seguint al líder, 4x4 i Marfallones Estrallufades amb 305 i 304 punts respectivament. A la categoria de federats Penya del Bistec A i 5+1@ amb 343 i 317 punts son segon i tercer.

A les categories individuals podem certificar el que comentavem abans, fins a 9 jugadors amb 70 punts o més a la categoria de no federats, i 10 a la categoria de federats. Seguint en Francesc Sitjà (Els Peps), trobem en Pol Oller (Els Numerats) amb 86 punts i en Juan M. Esteban (Marfallones Estrallufades) amb 80 punts. A la categoria de jugadors federats Xevi Sagalès (Bitlla Atòmica), Julian Garcia (Bitlla Atòmica) i Vero Entrena (5+1@) amb 86, 80 i 78 punts respectivament son els liders després d'acabar aquesta primera jornada.

I finalment per el que fa als mes joves, l'Aniol Figueras (Nanus Tim) i en Pol Oller (Els Numerats) amb 78 i 86 punts respectivament encapçalen les categories juvenils.

Podeu consultar totes les classificacions al següent enllaç:

Resultats i classificacions 1a jornada

C.B. La Penya del Bistec.