B.F.'16 RESULTATS 2a JORNADA

Data de publicació: 03/08/2016 00:07:47

Al següent enllaç podreu consultar les classificacions un cop disputada la 2a jornada del torneig.

A la classificació per equips NO Federats, Marfellones Estrellufades amb una molt bona tirada de 357 punts agafa avantatge sobre els seus seguidors. Son un bon grapat d'equips els que separats per uns pocs punts es disputen el segon i tercer lloc que de moment ocupen 4x4 i Peps.

Per el que fa a la classificació dels equips Federats, La Penya del Bistec amb una fantàstica tirada de 379 punts ha agafat un lleuger avantatge sobre La Bitlla Atòmica A.

Per el que fa a les classificacions individuals, la Mariona Ribot de l'equip Oju Peligru ocupa la primera plaça amb un bon 77 de promig, seguida de'n Dani Montero de Calamuko's i d'en Manel Vico de Marfellones Estrellufades. A la classificació dels Federats, en Llorenç Serra es al capdavant amb un impressionant 83 de promig, amb en Jaime López enganxat als talons amb 82 punts, ambdos de La Penya del Bistec, els segueix en Cristian Luna dels Vila de Tordera amb 77 punts de promig.

En quant als mes joves, (2004-2008) L'Abel Caballé (Bitllaires Junior) segueix encapçalant la classificació seguit de L'Eloi Mercader (Bitlles Tiki-Taka) i en Roger Chacon (Bitllaires Futbolerus), i a la classificació dels nascuts entre el 2000 i el 2003 la Mariona Ribot (Oju Peligru) en Biel Poch (La Penya del Bistec A) i l'Oriol Soler (Els Frescos) ocupen les tres primeres places.

Fen clic al següent enllaç trobareu el pdf amb totes les classificacions.

Resultats i classificacions de dimarts.