3a JORNADA BITLLES A LA FRESCA '17

Data de publicació: 10/08/2017 00:36:36

Jornada passada per aigua la d'aquest dimecres. Finalment encara que sota la pluja en força estones, s'ha pogut disputar tota la jornada.

Com es pot veure a la imatge, els paraigues han hagut de fer acte de presencia, malgrat tot, tothom ha aguantat al peu del canó i s'han jugat les tres rondes amb els següents resultats.

Resultats i classificacions dimecres

Com es pot observar Els Peps son l'unic equip No Federat que aconsegueix passar dels 300 punts a cada jornada i això el fa mantenir una bona distancia amb el seu inmediat perseguidor, que un cop finalitzada la jornada son Marfallones Estrallufades, que alhora tenen als 4x4 trepitjant-los els talons. A la categoria de equips federats, la Bitlla Atòmica ha afluixat el bon ritme de les dues primeres jornades, cosa que no han pogut aprofitar els del Bistec A que segueixen a 30 punts dels liders.

Per el que fa a totes les categories individuals, molta igualtat i tot per decidir. Els Peps, amb Gerard Gras, Francesc Sitjà i Jaume Poch omplen el podi dels No Federats, mentre que als Federats, en Quim Caballé (P. Bistec A) ha aconseguit enfilar-se fins el mes alt de la taula prenent-li el lloc a en Xevi Sagalès (Bitlla Atòmica) que ocupa el segon lloc i seguit per en Xavi Mena (P. Bistec A).

L'Abel Caballé (Bitllerus Junior) i en Biel Poch (Els Peps) segueixen encapçalant les categories infantil i juvenil respectivament.