Lliga territorial Selva-Alt Maresme 5a i 6a jornades

Data de publicació: 14/11/2015 23:36:33

Aquest dissabte s'han disputat a Sils la 5a i 6a jornades de la lliga territorial de la Selva i l'Alt Maresme.

El nostre equip "B" ha signat la pitjor puntuació de la temporada, però també la millor. Amb 313 punts, la puntuació més baixa de la temporada, no ha pugut superar la bona puntuació dels jugadors de la Bitlla Atòmica (356 punts) a la primera de les dues partides. A la segona partida, 341 punts, la millor puntuació de la temporada, han servit per a derrotar la gent de Mallorquines-Sils B (320 punts).

Per la seva banda el jovent tampoc ha pogut guanyar cap de les dues partides. 256 punts a la primera de les partides no han estat suficients per a guanyar a la gent de Sant Pol (299 punts), i els 237 de la segona tampoc han servit per a derrotar a la gent de Sant Feliu de Buixalleu de l'equip Perxa d'Astor Taronja.

Els jugadors més destacats de cada equip han estat en Jaime López (B), 69 i 74 punts i la Laia Roura (C) 60 i 68.

Foto: David Roura

El cap de setmana vinent els toca el torn als jugadors del "A", que els toca jugar contra la gent de Palamós a la 6a jornada del grup 6è de la Lliga Catalana. I el cap de setmana del 28 i 29 de Novembre tornen els circuits individuals, on tornarem a tenir jornada a Tordera, aquesta vegada organitzada per la gent de La Bitlla Atòmica.