BITLLES A LA FRESCA 2018

Data de publicació: 17/07/2018 22:26:56

Bones!! ja tenim la caloreta aquí, i amb l'estiu i la calor, una nova edició de les Bitlles a la Fresca. A continuació us detallem la informació per als que estigueu interessats a participar-hi.

BITLLES A LA FRESCA 2018

Del 6 al 10 d'agost.

INSCRIPCIONS

Del 23 de Juliol a les 21:00, fins al dia 5 d'Agost a les 21:00 h a una de les següents adreces de correu electrònic, bitllesalafresca@lapenyadelbistec.com o fresca@lapenyadelbistec.com

El preu de la inscripció serà de 6 euros per jugador que es podran fer efectius un cop tingueu la confirmació de la inscripció, via transferència, o be presencialment a les pistes del parc de la sardana en una data per determinar que farem arribar als equips inscrits. Les inscripcions estan limitades a un màxim de 36 equips segons ordre d'inscripció sense possibilitats d'ampliació. En el cas de superar-se aquest nombre d'equips, els equips inscrits després del nombre 36 passaran a ser equips reserva i només podran participar al torneig en cas de baixa d'algun equip.

Dades requerides per la inscripció.

1. Nom de l'equip.

2. Noms i Cognoms dels jugadors de l'equip (mínim 5 i màxim 8) Cal posar la data de naixement dels jugadors nascuts entre el 2002 i el 2010. (Recordem que per raons de seguretat els nascuts al 2011 o posterior no poden participar al torneig)

3. Delegat de l'equip.

4. Telèfon de contacte. (Mòbil per afegir-lo al grup de whatsapp que crearem i que servirà per interactuar entre la organització i els equips al llarg del torneig)