B.F.'16 RESULTATS i CRÒNICA 3a JORNADA

Data de publicació: 03/08/2016 23:21:11

Aquest dimecres s'ha disputat la 3a jornada del torneig de Bitlles a la Fresca. En un ambient festiu els equips han seguit gaudint i intentant superar les marques dels dies anteriors.

A la classificació dels equips No Federats, Marfellones Estrellufades segueix al capdavant però perd part de l'avantatge que portava ja que 4x4 i DABTeam amb dues molt bones tirades se'ls han acostat força. A la categoria d'equips Federats La Penya del Bistec A segueix al capdavant i ha augmentat en quinze punts la diferencia amb el inmediat perseguidor, La Bitlla Atòmica A.

A les categories individuals, No Federats, en Dani Montero (Calamuko's) ha pujat a la primera posició seguit de molt aprop per en Manel Vico (Marfellones Estrellufades), el tercer lloc al podi l'ocupa en Rafa Ruiz (Mar i Muntanya) que amb un 78 a la jornada d'avui ha fet una important escalada. Als Federats en Llorenç Serra (Penya del Bistec A) segueix al capdavant seguit d'en Fernando Herbas que escala posicions gracies a un fantàstic 86, el tercer lloc l'ocupa en David García (Pinetells) que gràcies al 80 d'avui també aconsegueix escalar posicions a la taula.

Per el que respecta a les categories infantils i juvenils, l'Abel Caballé (Bitllaires Junior) segueix al capdavant de la categoria 2004-2008 seguit d'en Roger Chacon (Bitllaires Futbolerus) i de l'Amadeu Ciurana (Guifré el Pilós).

A la categoria 2000-2003 en Biel Poch (La Penya del Bistec A) ha aconseguit pujar fins la 1a posició gràcies a mantenir una bona regularitat, el segueixen en Ricardo Gómez (Els Frescos) i l'Ot Manresa (DABTeam). Demà es disputarà la penultima jornada on les estratègies començaran a entrar en joc. Recordem que qualsevol jugador ha de haver fet un mínim de 3 jornades per poder accedir a qualsevol premi individual.

Recordar també que tothom que vulgui participar a la butifarrada del divendres i no estigui inscrit al torneig, pot adquirir els tiquets durant les tirades a la taula d'anotacions al preu de 3€.

Al segúent enllaç podeu consultar totes les classificacions.

Resultats i classificacions dimecres