Quarta jornada de Bitlles a la Fresca

Data de publicació: 05/08/2011 00:26:18

Penúltima jornada de bitlles a la fresca, que s'ha disputat amb tota normalitat, llevat d'algun que altre problema amb l'actualització de marcadors a la pantalla. Per el que fa als resultats, Penya del Bistec i Black Pat, s'afiancen al capdavant de les classificacions de Federats i no federats respectivament. Mentre que a la categoria d'equips federats sembla improbable que a la jornada que queda per disputar-se hi hagi canvis a la classificació, a la categoria de no federats, Marfallonesestrellofades i Esbuskeskerra hauran de lluitar per mantenir els seus llocs al podi, ja que per sota, Mindundis, 4x4, i Pepets estan a poca distancia al marcador.

Per al que fa a les categories individuals, Ramon Julià (Esbuskeskerra) amb 76 punts, Manel Garcia (4x4) 74 i Ruben Negre (Esbuskeskerra) 76 ocupen les tres primeres places a la categoria de No Federats, habent desplaçat a Jaume Tous i Xavier Ruscalleda del podi. Per el que fa a la categoria de jugadors Federats, una mala partida ha tret a Xavi Mena (Penya del Bistec) del primer lloc en favor d'en Quim Caballé (Penya del Bistec) , mentre que Fernando Herbas (La Barreja) manté el segon lloc i en Jose L. Gómez (Penya del Bistec) s'esmunyeix al tercer lloc.

Algunes curiositats, Jose L. Gómez i Carlos Martin "Litus" de Penya del Bistec i Black Pat respectivament estan empatats tant a promig de punts per partida, com a promig de bitlles per partida (6 bitlles per partida), i només la diferencia entre el promig de llenyes per partida fa que el primer estigui al tercer lloc del podi.

Tots els participants al torneig han aconseguit almenys una bitlla.

1426, es el nombre de bitlles que s'han fet fins al moment al torneig, mentre que només s'han fet 427 llenyes, per tant 999 es la diferencia entre billtes i llenyes.

I de ben segur que navegant entre els nombres trobariem moltes més curiositats, però els ulls d'un servidor ja no estan a aquestes hores per massa mes analisis.

A continuació trobareu els enllaços amb les classificacions després de disputar-se aquesta quarta jornada bitllaire.

Equips No Federats i Federats

Individual No Federats

Individual Federats