BITLLES A LA FRESCA 2017

Data de publicació: 16/07/2017 22:10:39

https://drive.google.com/open?id=0B6F6hrzlQtshVGptQVkta2xfUFk

Després d'un llarg temps d'inactivitat al web tornem a ser aquí. I tornem amb una cita de les importants per a nosaltres, important perquè ens permet de acostar-vos i compartir aquesta afició nostra a les bitlles amb tots vosaltres. Es també el moment en que podriem dir que posem punt i final a la temporada, una gran temporada per al nostre club. Campions de la Copa Generalitat de Catalunya, dos campions de Catalunya en categories benjamí i infantil maculi (Abel Caballé i Amadeu Ciurana), una sots-campiona benjamí femení (Marina Ruiz) un tercer lloc en categoria infantil masculí (Roger Roura) i el sots-campionat en categoria femení Sots-25 (Laia Roura), sense oblidar el premi a la IIa Gala de l'esport Torderenc per al nostre jovent com a Millor equip Base.

Així doncs enfilem el camí cap aquestes Bitlles a la Fresca amb més empenta que mai, esperant que tots plegats en podem gaudir d'allò més. Enguany tal i com haureu vist al cartell, el torneig serà del 7 a l'11 d'Agost (Com sempre la 1a setmana sencera d'Agost), i mantenim el sistema d'inscripcions dels darrers anys. Que què heu de fer? Fàcil.

INSCRIPCIONS BITLLES A LA FRESCA 2017

Del 24 de Juliol a les 21:00 hores al 6 d'Agost a les 21:00

Heu d'enviar un correu electrònic a l'adreça fresca@lapenyadelbistec.com dins el període abans esmentat, on hi ha de constar el següent:

1. Nom de l'equip.

2. Nom, cognom dels jugadors (mimin 5 i màxim 8). Any de naixement en el cas que siguin nascuts entre el 2001 i el 2009. (Recordem que per raons de seguretat els nascuts al 2010 o posterior no poden participar al torneig)

3. Delegat de l'equip.

4. Nº mòbil que afegirem al grup de whatsapp.

Les inscripcions estan limitades a un màxim de 36 equips. En el cas de superar-se aquest nombre d'equips, tots els equips posteriors al 36 passarien a ser equips reserva. El preu de les inscripcions es de 6€ per jugador.

Salut i bitlles!!

C.B. LA PENYA DEL BISTEC DE TORDERA