Circuits individuals

Data de publicació: 11/03/2016 19:48:56

El passat cap de setmana es va disputar la 4a jornada dels circuits individuals classificatòria per al campionat de Catalunya. Les pistes del parc de la Sardana varen tornar a ser una de les seus on podien participar els jugadors inscrits. Una cincuantena de jugadors varen triar la nostra població per participar a aquesta jornada.

Per el que fa als jugadors del club destacar la bona actuació d'en José Luis Gómez amb dos 82 i un 74 que el mantenen provisionalment classificat per anar a la final. Menció especial també per a la Laia Roura que tot i no començar la jornada amb gaire bon peu, va poder signar un 90 a la darrera de les partides disputades. Comentar també que tot i ser provisional, la pràctica majoria dels jugadors infantils del club es manenes a les posicions que donen accés a la final així com també la Mariona Llorenç (sub 25) i la Laia Roura (sub 18).

La propera jornada de l'individual es disputarà el proper cap de setmana del 23-24 d'abril. Tocarà seguir treballant per aconseguir les places d'accés a la final!!

Sort i bitlles a tots!!