B.F.'16 RESULTATS 4a JORNADA

Data de publicació: 05/08/2016 00:05:40

Al següent enllaç trobareu els resultats i les classificacions de la jornada disputada aquest dijous.

Cap moviment al capdavant de les classificacions per equips.Marfellones Estrellufades i Penya del Bistec A segueixen al capdavant de les classificacions per equips augmentant la diferencia amb els seus perseguidors, 4x4 i Bitlla atòmica A respectivament. DABTeam lluitarà per intentar pujar algun graó al podi, però sense descuidar que Peps i Els Frescos els segueixen d'aprop.

A les categories individuals en Dani Montero (Calamuko's) i en Manel Vico (Marfellones Estrellufades) mantenen la 1a i 2a posició respectivament mentre que en en Toni Caparrós (4x4) escala fiins la tercera posició. Als federats, en Llorenç Serra (Penya Bistec A) manté el liderat seguit d'en David Garcia (Pinetells) que escala una posició. En Felipe Chacon (Penya Bistec B) tanca el podium de la categoria.

A la categoria dels mes joves l'Abel Caballé (Bitllerus Junior) i en Roger Chacon (Bitllaires Futbolerus mantenen la primera i segona posició respectivament mentre que l'Aniol Figueras (Els Futllaires) li ha arrabassat la tercera posició a l'Amadeu Ciurana. I finalment a la categoria de 2000-2003 en Biel Poch segueix al capdavant de la classificació mentre que en Ricardo Gómez i l'Ot Manresa s'han intercambiat les posicions al calaix. Ara l'Ot es segon i en Ricardo tercer. Veient les classificacions queda clar que demà ens queda una jornada d'allò més apassionat, ja que no hi ha res decidit pràcticament a cap categoria.

RESULTATS I CLASSIFICACIONS DIJOUS