B.F.'16 RESULTATS FINALS

Data de publicació: 06/08/2016 02:45:26

Aquest divendres s'ha disputat la última jornada de la edició 2016. A les classificacions per equips no ha hagut moviments, Marfallones Estrallufades, 4x4 i DABTeam s'han endut les tres primeres places a la categoria de NO Federats, mentre que La Penya del Bistec A ha fet el corresponent a la categoria de Federats. Per el que fa a les categories individuals en Dani Montero i en Manel Vico han aconseguit mantenir-se a les dues primeres posicions, mentre que l'Oscar Sardà ha conseguit la tercera plaça després de fer l'únic 90 del torneig.

Oscar Sardà reben el premi al 90.

A la categoria dels Federats, en Llorenç Serra (Penya Bistec A), la Mariona Llorens (Penya Bistec B), que ha escalat des de la 4a posició i en Felipe Chacon (Penya Bistec B) ha estat els que han ocupat les tres primeres posicións.

Per el que fa als més joves (2004-2008), l'Abel Caballé (Bitllerus Juniors), en Roger Chacon (Bitllaires Futboleros)i l'Aniol Figueras (Els Futllaires) han mantingut les 3 primeres places al capdavant de la classificació emportant-se els corresponents premis. A la categoria 2000-2003 l'Oscar Sardà (Futllaires) "s'ha colat" al podium en segona posició, però tot i el 90 aconseguit no ha pogut assolir en Biel Poch, vigent Campió Infantil de Catalunya (Penya Bistec A) que ha ocupat la 1a posició. Els ha acompanyat al podium en Ricardo Gómez (Els Frescos). El lliurament de premis l'han fet el President de l'entitat en Joaquim Caballé i la regidora de l'Ajuntament de Tordera la Sra. Silvia Català. Al següent enllaç trobareu els resultats i classificacions finals:

RESULTATS I CLASSIFICACIONS FINALS BITLLES A LA FRESCA 2016