Fi de temporada intèns al club

Data de publicació: 28/05/2016 12:50:32

Aquest fi de temporada es presenta intens per als equips i jugadors de la nostra entitat. Després que el primer equip s'assegurés la segona plaça al seu grup de la Lliga Catalana, aquest dissabte el B pot certificar també la segona plaça si guanya una de les dues partides de la darrera jornada de lliga. Coincidint amb la darrera jornada de lliga, es celebra la cloenda de la temporada de la lliga de la Selva i l'Alt Maresme amb un sopar de germanor a St. Feliu de Buixalleu on es farà el lliurament dels trofeigos als guanyadors de la temporada.

Sense temps d'haver paït quasibé, el diumenge (29-5) es celebra a Castellar del Vallès la final del Campionat de Catalunya individual sénior. Hi participaran per part del nostre club en Jose Luis Gómez i la Laia Roura (actual campiona de Catalunya infantil).

La següent cita bitllaire amb presencia bistequera serà el proper 4 de Juny a Badalona on es celebra el Campionat de Catalunya individual infantil. Forta presencia del nostre club on l'Alan Mena, l'Abel Caballé, l'Amadeu Ciurana, en Biel Poch, en Marc Ruiz, la Maria Gómez i la Carla Ruscalleda intentaran pujar el més alt del podi cadascun a la seva categoria.

Despés dels menuts tocarà el torn als actuals Campions de Catalunya defensar el títol. Els nostres campions aniran a l’Albagés (les Garrigues) a participar a la final del Campionat de Catalunya de Clubs per intentar revalidar el títol.

I per últim, la darrera cita oficial de la temporada, la Copa Generalitat. el próper 18 ó 19 de Juny els millors jugadors del club intentaran superar l'eliminatòria de vuitens de final a Vic contra la gent de Vic Bitlles, i si aconsegueixen passar la eliminatòria, aniran a la final a 8 que enguany es disputa a Cervera (La Segarra) el 3 de Juliol.

Per tant, com deiem, final de temporada intens fruït d'una bona temporada de tots els jugadors del club.

Enhorabona a tots, i molta sort a totes les competicions!!