Èxit de La Penya del Bistec al III Torneig Vila de Palamós

Data de publicació: 17/01/2016 19:01:11

Aquest matí dos equips de jugadors del club han participat al 3r Torneig de Bitlles Catalanes de Palamós organitzat per el Club de Bitlles Palamós. Els equips havien de disputar dues partides, i hi havia premis per als tres millors equips, per als tres millors jugadors, les tres millors jugadores i per als tres millors en categoria infantil (fins a 14 anys). També hi havia un premi especial al 90.

L'equip format per en Quim Caballé, en Llorenç Serra, en Jaume Carbó, els tres del nostre "A", en Jaime López, del "B" i en Biel Poch, del "C", han aconseguit el primer lloc per equips en aconseguir una puntuació de 743 punts.

Primer premi per equips

En Jaume Carbó i en Llorenç Serra han aconseguit el segon i tercer lloc respectivament a la categoria masculi. Val a dir que en Jaume Carbó havia empatat a la primera posició amb el jugador de Begur Joan Josep Segura, amb el que ha hagut de desempatar a tres tirades.

Jaume Carbó, 2n classificat
Llorenç Serra, 3r Classificat

I per la seva part els més menuts també han triomfat, en Biel Poch i l'Abel Caballé han quedat primer i segon respectivament a la categoria infantil.

Biel Poch, 1r classificat infantil
Abel Caballé, 2n classificat infantil

L'enhorabona a tots!!!

La propera cita bitllaire a Tordera serà el proper cap de setmana del 30 i 31 de Gener. Els nostres jugadors disputaran una nova jorndada classificatòria per al campionat de Catalunya individual a Sils i Breda, i a Tordera la propera trobada serà 14/2 a les pistes del Parc de la Sardana, el nostre equip "A" jugarà la tirada corresponent a la 8a jornada de lliga contra el Mont-Ras.